Η ΩΡΙΜΑΣΙΣ, είναι μια ελληνική εταιρεία με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο του κρέατος. Προσφέρει μία πλήρη γκάμα ειδικών κοπών από επιλεγμένες Ελληνικές μοσχίδες, παράγει τα δικά της αλλαντικά χωρίς συντηρητικά και εισάγει premium κοπές από τις πλέον περιζήτητες φάρμες του κόσμου.
Η ξηρή ωρίμαση (dry aging) αποτελεί το βασικό πυλώνα της παραγωγικής διαδικασίας. Στην ΩΡΙΜΑΣΙΣ, ωριμάζουν το κρέας κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και συνθήκες. Αποθηκεύουν τα κομμάτια κρέατος σε ειδικά διαμορφωμένους ψυκτικούς θαλάμους με ελεγχόμενη θερμοκρασία ψύξης (2℃ – 4℃), ελεγχόμενη υγρασία (70% – 85%) και ελεγχόμενη κυκλοφορία αέρα για 40 ημέρες και άνω, προκειμένου οι ζυμώσεις που αναπτύσσονται στο κρέας να το «τυλίξουν» και να το θωρακίσουν εξωτερικά, διατηρώντας το ζουμερό στο εσωτερικό του. Με αυτό τον τρόπο, καταφέρνουν να δώσουν στο κρέας, μια πιο βαθιά, και έντονη, περισσότερο συμπυκνωμένη και ισορροπημένη γεύση, ενώ το κομμάτι κρέατος γίνεται αισθητά πιο τρυφερό και μαλακό, αποκτώντας μία νέα γαστρονομική υπόσταση.
Βασικό πλεονέκτημα, είναι η μεριδοποίηση και συσκευασία όλων των κόπων, καθώς και η αποστολή τους σε όλη την Ελλάδα.
Όραμα της ΩΡΙΜΑΣΙΣ είναι να γνωρίσει ο καθένας τον γευστικό της κόσμο, συνειδητοποιώντας πως το κρέας δεν αποτελεί απλά μια τροφή, αλλά μία εμπειρία που μπορεί να μοιραστεί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, δημιουργώντας υπέροχες, μοναδικές στιγμές.